ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η ENERGY PLUS παράγει φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED εξωτερικών και εσωτερικών χώρων που προορίζονται για

  • οδοφωτισμό (αυτοκινητοδρόμων, εθνικών, επαρχιακών, αγροτικών,αστικών κλπ οδών)
  • φωτισμό πλατειών, οδικών κόβων, σταθμών διοδίων κλπ
  • φωτισμό πάρκων, πεζόδρομων, ποδηλατόδρομων, υπαίθριων χώρων γενικά καθώς και βιομηχανικών γηπέδων
  • φωτισμό μεγάλων υπαίθριων χώρων στάθμευσης οχημάτων, τρένων, πλοίων, αεροπλάνων
  • φωτισμό εσωτερικών χώρων για βιομηχανικά – βιοτεχνικά  κτίρια, χώρους γραφείων βιομηχανιών – βιοτεχνιών, αποθηκών & αποθηκευτικών συγκροτημάτων, αθλητικές εγκαταστάσεις, στεγασμένων χώρων στάθμευσης, πολυκαταστημάτων, σηράγγων & γεφυρών οδικών – σιδηροδρομικών
  • φωτισμό ειδικών απαιτήσεων και εφαρμογών εξωτερικού και εσωτερικού φωτισμού
  • φωτισμό υπαίθριων χώρων στάθμευσης οχημάτων, λιμανιών και αεροδρομίων (Street 220)
  • φωτισμό εσωτερικών χώρων για βιομηχανικά – βιοτεχνικά κτίρια, χώρους γραφείων βιομηχανιών – βιοτεχνιών, αποθηκών & αποθηκευτικών συγκροτημάτων, στεγασμένων χώρων στάθμευσης, πολυκαταστημάτων, σηράγγων & γεφυρών οδικών – σιδηροδρομικών (Universal 40 έως 100).
ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος της ENERGY PLUS είναι να προσφέρει στην Ευρωπαϊκή αγορά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED υψηλής και πιστοποιημένης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με άλλους ευρωπαίους κατασκευαστές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας στην ENERGY PLUS είναι να συνδιάζουμε την αισθητική με την ποιότητα. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στις ευρωπαϊκές αξίες της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικών πόρων. Δεσμευόμαστε για την πιστοποιημένη μόνιμα υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

ΑΞΙΕΣ

Στην ENERGY PLUS είμαστε δομημένοι για να υπηρετούμε με συνέπεια τις εταιρικές αξίες μας. Αναβαθμίζουμε σταθερά και πιστοποιούμε στο ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο όλα τα προϊόντα μας. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη στους Πελάτες μας. Επιλύουμε σύνθετα προβλήματα των Πελατών μας πραγματοποιώντας εξειδικευμένες μελέτες φωτισμού. Ανταποκρινόμαστε τόσο μελετητικά όσο και κατασκευαστικά στα πιο απαιτητικά έργα ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην ENERGY PLUS δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην επιλογή των κατάλληλων εξαρτημάτων και υλικών για τα προϊόντα μας. Επιλέγουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα για να καλύπτουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις οπτικών επιδόσεων, άνεσης, ενεργειακής αποδοτικότητας, μακροχρόνιας λειτουργίας και αξιοπιστίας όλων των προϊόντων μας. Η σημασία του κόστους λειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων έχει αυξηθεί και θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Εμείς στην ENERGY PLUS είμαστε ήδη έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις τωρινές αλλά και στις μελλοντικές απαιτήσεις για ποιοτικά, ενεργειακά αποδοτικά και χαμηλής δαπάνης κύκλου ζωής φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

LED CHIPS by OSRAM

Η ποιότητα και η σταθερότητα της θερμοκρασίας του φωτός. Η OSRAM Opto Semiconductors είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή LED Chips για φωτισμό και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρία στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή LED Chips.

Χρησιμοποιούμε την οικογένεια OSLON® Square σε όλα τα προϊόντα μας διότι έχουν την καλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα (lm/W), την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και την υψηλότερη αξιοπιστία.

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΣΧΥΟΣ των LED Chips

Η αξιόπιστη και μακρόχρονη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την Μονάδα Παροχής Ισχύος που διαθέτουν.

Εμείς στην ENERGY PLUS την ονομάζουμε ''Έξυπνη Μονάδα Τροφοδοσίας και Ελέγχου'' διότι οι σχεδιασμένες από εμάς μονάδες διαθέτουν έξυπνα και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά λειτουργίας για να ανταποκρίνονται σε υψηλές και εξειδικευμένες τεχνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει τέσσερεις (4) έξυπνες μονάδες για να ανταποκρίνονται τα προϊόντα μας σε ποικίλες, ιδιαίτερες, υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας ανάλογα με την εφαρμογή τους. Πιστοί στις Αξίες μας, όλες οι Έξυπνες Μονάδες μας είναι πιστοποιημένες στο ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Χρησιμοποιούμε και τυποποιημένες Μονάδες Παροχής Ισχύος από κατασκευαστές παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνώρισης, οι οποίες είναι επίσης πιστοποιημένες στο ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΣΩΜΑ – ΚΕΛΥΦΟΣ

Ο σχεδιασμός του σώματος ενός φωτιστικού τεχνολογίας LED γίνεται με κύριο κριτήριο την κατάλληλη και επαρκή απαγωγή θερμότητας. Η παράμετρος αυτή είναι πολύ κρίσιμη για την μακροχρόνια απροβλημάτιστη λειτουργία των LED Chips και του φωτιστικού συνολικά.

Το σώμα των φωτιστικών της ENERGY PLUS είναι κατασκευασμένο από ειδικό κράμα αλουμινίου με υψηλή θερμική αγωγιμότητα.

Δύο φορές μικρότερο και ελαφρύτερο λόγω του καινοτόμου κάθετου νεροχύτη απαγωγής θερμότητας.

Η εργονομία και ο σχεδιασμός των φωτιστικών μας σωμάτων, επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση, ακόμη και από ένα άτομο.

Σχεδιασμένο από εμάς, είναι κατοχυρωμένο στο EUIPO (Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας).