Η Energy Plus χορηγός στην 58η Eορταστική δημοπρασία Φιλανθρωπίας & Τέχνης του Myrό Antiques House

photo

H Energy Plus ήταν χορηγός στην 58η Eορταστική δημοπρασία Φιλανθρωπίας & Τέχνης του Myrό Antiques House η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 6η Δεκεμβρίου 2017 στις 21.00 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Στην ύλη της δημοπρασίας εντάσσεται Φιλανθρωπική Δράση υπέρ του εξοπλισμού του Ιατρείου Πόνου του Νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, με 15 έργα Σύγχρονης Τέχνης από εγκαθιδρυμένους αλλά και νεότερους δημιουργούς, αξίας εκατοντάδων, και σε ορισμένες περιπτώσεις χιλιάδων ευρώ.

Στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου» λειτουργεί ιατρείο πόνου το οποίο έχει σαν στόχο την ανακούφιση του καρκινικού , αλλά και του χρόνιου καλοήθους πόνου, η οποία αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Στοχεύει στην καλύτερη αξιοποίηση των λειτουργικών δραστηριοτήτων των ασθενών και την επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Εγκαθιδρυμένες υπογραφές της Ελληνική Σύγχρονης και Κλασσικής Τέχνης, με αυτές των Τσαρούχη, Κοντόπουλο, Δέρπαπα, Ισσαρη, Φασιανό, Παπαδοπεράκη, Γαΐτη, Τέτση, Μυταρά, Χατζηκυριάκο-Γκίκα, Πεντζίκη, να ξεχωρίζουν. Στους νέους και ανερχόμενους Έλληνες δημιουργούς, συναντάμε τους Φώτη Κλογέρη, Γιώργο Καραφωτιά, Στυλιάνα Κατσιάρη, Κ. Ηλιάκη, Βαλεντίνη Μαυροδόγλου, Δημητρα Ξενάκη, Κωνσταντίνου Αρώνη, Ιωάννη Αστερίου, Ορέστη Διαμάντη, Evi Kirma, Σωκράτη Γιοσμά, Κωνσταντίνου Μεννή, Γιώργου Σαλπιγγίδη, Φωτεινής Τσακιρούδη, Μιχάλη Τσίνογλου, Χρυσούλας Βογιατζή – Σαρίκου, οι οποίοι έχουν παραχωρήσει έργα τους για δημοπράτηση υπέρ της ένθετης Φιλανθρωπικής Δημοπρασίας για την αγορά εξοπλισμού από το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου.

Περισσότερες πληροφορίες: https://artsantiquesmagazine.blogspot.gr/2017/11/myro-antiques-house-e-hyatt-regency.html

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.